Vi fraktar ditt styckegods vare sig det handlar om långa eller korta sträckor. Vår utgångspunkt är vanligtvis Malmö med omnejd och vi fraktar över hela Sverige och Europa till önskad adress.

Våra tjänster riktar sig till alla, företagare eller privatpersoner och varje i uppdrag kan vi garantera en professionell insats.

Tillgång till fasta och rörliga priser när man transporterar med oss. Ni kan välja att boka en enstaka transport eller få en offert för återkommande transporter. Välkommen att höra av Er till oss så hittar vi en lösning.

Vi är ett logistikföretag som arbetar tillsammans med både företag och privatpersoner och gör alltid vårt bästa för att kunden skall bli nöjd.

Med oss på Fraktkillarna går det skicka lätt respektive tungt gods där vi genomför en trygg transport, från lastning till leverans.

Vi trafikerar långa och korta sträckor över hela Sverige och kan lösa era transportbehov vare sig det gäller stora pallar eller något enstaka paket.

Vi transporterar från dörr till dörr utan några komplikationer, helhetslösningar är också möjliga tillsammans med våra andra tjänster